List of Articles سید شهرام شکرفروش Article 1 - بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) بهعنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی H. Golkari H.R. Gheisari S.S. Shekarforoush M. Aminlari M. Raeisi Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2017 Article 2 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ S.S Shekarforoush S.M.M Kiaie گیتی Karim S.M Razavi Rohani نوردهر Rokni مریم Abbasvali Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2013 Article 3 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum) M. Raeisi S.S. Shekarforoush M. Aminlari H. Golkari Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2017 Article 4 - ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنیهای سینبیوتیک کمچرب یا کمشکر مجید Hashemi H.R Gheisari S.S Shekarforoush Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2015