List of Articles نوردهر رکنی Article 1 - A primary comparison for major biogenic amines variation during preserving red meat cuts in room temperature, refrigerator, and frozen condition 10.30495/fh.2023.73053.1136 Afshin Motaghifar Behrouz Akbari-Adergani Noordahr Rokney Abbasali Motallebi Moghanjoughi Food and Health , Issue 2 , Year , Spring 2023 Article 2 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآوردههای گوشتی S.S Shekarforoush نوردهر Rokni گیتی Karim S.M Razavi Rohani S.M.M Kiaie مریم Abbasvali Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2012 Article 3 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن S.S Shekarforoush گیتی Karim S.M Razavi Rohani S.M.M Kiaie نوردهر Rokni مریم Abbasvali Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2012 Article 4 - اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 درگوشت چرخکرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه) نگین Noori نوردهر Rokni افشین Basti, A علی Misaghi فهیمه Tooryan Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2011 Article 5 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی S.S Shekarforoush S.M Razavi Rohani گیتی karim S.M.M Kiaie نوردهر Rokni مریم Abbasvali Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2013 Article 6 - آلودگی شیر به بقایای آنتیبیوتیکها طی چهل سال اخیر در ایران گیتی Karim S.M.M Kiaei نوردهر Rokni S.M Razavi Rouhani Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2011 Article 7 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ S.S Shekarforoush S.M.M Kiaie گیتی Karim S.M Razavi Rohani نوردهر Rokni مریم Abbasvali Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2013