فهرست مقالات حمید رضا قیصری مقاله 1 - ارزیابی ویژگیهای کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس ریزپوشانی شده 10.30495/jfh.2019.545852 سعید سخاوتی زاده محمود امین لاری حمیدرضا قیصری سید شهرام شکرفروش محمد تقی گلمکانی بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1398 مقاله 2 - بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستانهای شمال استان کرمان 10.30495/jfh.2020.669677 سمیه صادقی حمیدرضا قیصری سارا بصیری حسین رشیدی سید شهرام شکرفروش بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 9 , زمستان 1398 مقاله 3 - اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقیمانده فلزات سنگین در ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) 10.30495/jfh.2020.671509 شیدا مدرسه حمیدرضا قیصری سعید حسین زاده بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 10 , بهار 1399 مقاله 4 - اثر باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگیهای کیفی آن 10.30495/jfh.2020.671113 راحله فرهی آشتیانی سید شهرام شکرفروش حمیدرضا مرحوم قیصری سارا بصیری محمد هادی اسکندری بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 10 , تابستان 1399 مقاله 5 - بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگیهای کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگهداری 10.30495/jfh.2020.578849.1200 محمود فروزان تبار سعید حسین زاده حمیدرضا قیصری سید شهرام شکرفروش بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 11 , بهار 1400 مقاله 6 - بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) بهعنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی حجتاله گلکاری حمیدرضا قیصری سید شهرام شکرفروش محمود امین لاری محمد رئیسی بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 7 , پاییز 1396