فهرست مقالات دکتر شهرام شکر فروش مقاله 1 - بررسی آلودگی گلههای طیور گوشتی در آخر دوره پرورش به کمپیلوباکتر ژژونی و کمپیلوباکتر کولای 20.1001.1.22518851.1396.13.1.2.5 عنایت بریزی سید شهرام شکر فروش سعید حسین زاده مصطفی عبدالهی میکروبیولوژی دامپزشکی , شماره 1 , سال 13 , تابستان 1396 مقاله 2 - گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتریهای اشریشیا کلی و سالمونلا تیفیموریوم مهدی هاشم پور صادقیان نسرین کاظمی پور سید شهرام شکرفروش محمد هادی اسکندری بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 8 , زمستان 1397 مقاله 3 - ارزیابی ویژگیهای کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس ریزپوشانی شده 10.30495/jfh.2019.545852 سعید سخاوتی زاده محمود امین لاری حمیدرضا قیصری سید شهرام شکرفروش محمد تقی گلمکانی بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1398 مقاله 4 - کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوانگیری شده با روش مکانیکی محمد هادی اسکندری سعیده هاشمی نسب مهرداد نیاکوثری شهرام شکرفروش بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 8 , پاییز 1397 مقاله 5 - مقایسه روش الکتروفورز موئینه ای با آشکارساز جذبی با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا برای اندازه گیری مقدار هیستامین در محیط کشت میکروبی صفورا پشگه سید شهرام شکرفروش محمود امین لاری سعید حسین زاده بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 8 , بهار 1397 مقاله 6 - بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستانهای شمال استان کرمان 10.30495/jfh.2020.669677 سمیه صادقی حمیدرضا قیصری سارا بصیری حسین رشیدی سید شهرام شکرفروش بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 9 , زمستان 1398 مقاله 7 - خصوصیات بیوشیمیایی و ضدمیکروبی باکتری های اندوفیتی جدا شده از بومادران (Achillea millefolium) و کتیرا (Astraglus gossypinus) مناطق جغرافیایی استان فارس 10.30495/jfh.2019.669288 زهرا ارجائی سید شهرام شکرفروش سعید حسین زاده بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 9 , پاییز 1398 مقاله 8 - اثر باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگیهای کیفی آن 10.30495/jfh.2020.671113 راحله فرهی آشتیانی سید شهرام شکرفروش حمیدرضا مرحوم قیصری سارا بصیری محمد هادی اسکندری بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 10 , تابستان 1399 مقاله 9 - بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگیهای کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگهداری 10.30495/jfh.2020.578849.1200 محمود فروزان تبار سعید حسین زاده حمیدرضا قیصری سید شهرام شکرفروش بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 11 , بهار 1400 مقاله 10 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآوردههای گوشتی سید شهرام شکرفروش نوردهر رکنی گیتی کریم سید مهدی رضوی روحانی سید محمد مهدی کیایی مریم عباس والی بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 2 , پاییز 1391 مقاله 11 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن سید شهرام شکرفروش گیتی کریم سید مهدی رضوی روحانی سید محمد مهدی کیایی نوردهر رکنی مریم عباس والی بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 2 , تابستان 1391 مقاله 12 - ویژگیهای آنتیاکسیدانی عصاره متانولی پوست انار واریته رباب (Punica granatum var. Rabbab) عنایت بریزی سید شهرام شکرفروش سعید حسین زاده بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 6 , پاییز 1395 مقاله 13 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی سید شهرام شکرفروش سید مهدی رضوی روحانی گیتی کریم سید محمد مهدی کیایی نوردهر رکنی مریم عباس والی بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 2 , زمستان 1391 مقاله 14 - بررسی اثر پروبیوتیکهای باسیلوس کواگولانس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر کاهش جذب کادمیوم در موش صحرایی مجید مجلسی سید شهرام شکرفروش حمیدرضا قیصری سعید نظیفی سعید نظیفی جواد ساجدیانفرد بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 6 , تابستان 1395 مقاله 15 - بررسی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در بستنیهای پروبیوتیک و سینبیوتیک کمچرب مجید هاشمی حمیدرضا قیصری سید شهرام شکرفروش بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 3 , پاییز 1392 مقاله 16 - بررسی فراوانی سارکوسیست در گاوهای کشتار شده در کشتارگاه کرمانشاه 10.30495/vmj.2022.691086 علی مقدم سید شهرام شکرفروش پژوهش های بالینی و آزمایشگاهی دامپزشکی , شماره 5 , سال 9 , زمستان 1400