فهرست مقالات مریم عباس والی مقاله 1 - بررسی میزان آلودگیِ دوغهای سنتی و صنعتی موجود در بازار شهرکرد به چهار فلز سنگین مریم عباس والی حدیثه بهارلو مجتبی بنیادیان بهداشت مواد غذایی , مقالات زودآیند مقاله 2 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآوردههای گوشتی سید شهرام شکرفروش نوردهر رکنی گیتی کریم سید مهدی رضوی روحانی سید محمد مهدی کیایی مریم عباس والی بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 2 , پاییز 1391 مقاله 3 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن سید شهرام شکرفروش گیتی کریم سید مهدی رضوی روحانی سید محمد مهدی کیایی نوردهر رکنی مریم عباس والی بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 2 , تابستان 1391 مقاله 4 - مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus coriaria L.) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی حمدالله مشتاقی مریم عباس والی الناز محمدی احمدرضا صفیان میلاد عادل بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 3 , تابستان 1392 مقاله 5 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی سید شهرام شکرفروش سید مهدی رضوی روحانی گیتی کریم سید محمد مهدی کیایی نوردهر رکنی مریم عباس والی بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 2 , زمستان 1391 مقاله 6 - مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس مریم عباس والی محمود اسماعیلی کوتمهر حمدالله مشتاقی محمد هادی اسکندری بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 5 , تابستان 1394 مقاله 7 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ سید شهرام شکرفروش سید محمد مهدی کیایی گیتی کریم سید مهدی رضوی روحانی نوردهر رکنی مریم عباس والی بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 3 , بهار 1392 مقاله 8 - بررسی ویژگیهای شیمیایی و میزان سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در دوغهای صنعتی مصرفی شیراز مریم عباس والی حامد طالب نجفآبادی عزیزالله فلاح مهرجردی بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 7 , پاییز 1396 مقاله 9 - بررسی آلودگی میکروبی سالادهای الویه عرضه شده در بازار اصفهان مریم عباس والی ندا وهابی انارکی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 3 , تابستان 1395 مقاله 10 - بررسی اثر ضد باکتریایی عصارههای استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای مریم عباس والی محمود اسماعیلی کوتمهر حمدالله مشتاقی محمد هادی اسکندری میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 2 , تابستان 1394 مقاله 11 - اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد فاطمه امینی حمدالله مشتاقی مریم عباس والی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 3 , پاییز 1395