فهرس المقالات محمود امین لاری المقاله 1 - ارزیابی ویژگیهای کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس ریزپوشانی شده 10.30495/jfh.2019.545852 سعید سخاوتی زاده محمود امین لاری حمیدرضا قیصری سید شهرام شکرفروش محمد تقی گلمکانی بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1398 المقاله 2 - مقایسه روش الکتروفورز موئینه ای با آشکارساز جذبی با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا برای اندازه گیری مقدار هیستامین در محیط کشت میکروبی صفورا پشگه سید شهرام شکرفروش محمود امین لاری سعید حسین زاده بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 8 , بهار 1397 المقاله 3 - بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی 10.30495/jfh.0621.669328 سید مسعود محمدی محمود امین لاری سید شهرام شکرفروش سعید حسین زاده بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1399