List of Articles اکرم شریفی Article 1 - بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به اکرم شریفی محمد مهدی معدنی پور Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 2 - تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگیهای پودر فوری بر پایه آرد برنج مهنوش افشار علیرضا بصیری اکرم شریفی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1396 Article 3 - بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum) 20.1001.1.24234966.1397.10.4.7.6 فاطمه علوی خوشحال اکرم شریفی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 4 - بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کمکالری پروبیوتیک 20.1001.1.24234966.1398.11.3.12.6 10.30495/jfst.2019.545003 الهه کارگذار علی مرتضوی اکرم شریفی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 5 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا 20.1001.1.24234966.1398.11.4.1.7 10.30495/jfst.2019.545882 الهه فقیه زاده گرجی اکرم شریفی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 6 - بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ 20.1001.1.24234966.1398.11.2.10.2 10.30495/jfst.2019.544373 اکرم شریفی فهیمه نوری سید حسین استیری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 7 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار 20.1001.1.24234966.1398.11.4.10.6 10.30495/jfst.2019.545910 اکرم شریفی نسیم دیواندری مریم ایزی مریم ملکی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 8 - فرمولاسیون ماءالشعیر ریواس و بررسیخصوصیات فیزیکوشیمیاییآن طی دوره نگهداری 20.1001.1.24234966.1402.15.1.3.1 10.30495/jfst.2021.685708 Mandana Moghimani Akram Sharifi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1402 Article 9 - بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن الهام آزادفر امیرحسین الهامی راد اکرم شریفی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1395 Article 10 - بررسی امکان تولید ماست سین بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازیی و فیبرحاصل از ساقه ی ریحان و شوید حسین شریعتمدار طهرانی اکرم شریفی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1396 Article 11 - بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ حمید رصا عبادتی اکرم شریفی مهرداد نیاکوثری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1395 Article 12 - بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتیاکسیدانی و ماندگاری دونات بهناز انتظاری حجت کاراژیان اکرم شریفی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1396 Article 13 - بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ سمیه سلیمانی اکرم شریفی محمد آرمین Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1395 Article 14 - بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد مریم کلانتری محمد تقی گلمکانی محمد مهدی ریاحین اکرم شریفی اعظم سراجی عطیه حداد سامانی الهه تاجبخش ابراهیم رحیمی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1394 Article 15 - ارزیابی استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره شقاقل تحت پیش تیمار فراصوت و حلال های ترکیبی زهرا گرایلی اکرم شریفی هما بقایی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1396 Article 16 - تأثیر افزودن صمغ دانههای ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج گلناز ملا احمد زاده دستجردی سید علی مرتضوی اکرم شریفی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1396 Article 17 - بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز فاطمه مسلم ریحانه احمدزاده قویدل اکرم شریفی سید حسین استیری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 1395 Article 18 - بررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی محمد کورشیان اکرم شریفی الهام مهدویان شادی بلوریان Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1394 Article 19 - بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند خورشید آذرهوش اکرم شریفی سیدحسین استیری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1396 Article 20 - بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ مهدی هراتی فرزقی اکرم شریفی سیدحسین استیری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1396