فهرست مقالات Homa Baghaei.


  • مقاله

    1 - ارزیابی استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره شقاقل تحت پیش تیمار فراصوت و حلال های ترکیبی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1396
    ترکیبات فنولی متابولیت های ثانویه در گیاه هستندکه دارای اثرات سلامت‌بخش نیز می باشند. با توجه به تاٴثیر آنتی اکسیدان‌های سنتزی بر سلامت انسان تمایل روز افزون در زمینه جایگزینی آنها با آنتی اکسیدان‌های طبیعی وجود دارد. شقاقل یکی از محصولات مهم کشاورزی و بومی اروپا و آسیا چکیده کامل
    ترکیبات فنولی متابولیت های ثانویه در گیاه هستندکه دارای اثرات سلامت‌بخش نیز می باشند. با توجه به تاٴثیر آنتی اکسیدان‌های سنتزی بر سلامت انسان تمایل روز افزون در زمینه جایگزینی آنها با آنتی اکسیدان‌های طبیعی وجود دارد. شقاقل یکی از محصولات مهم کشاورزی و بومی اروپا و آسیاست و از آن برای اهداف غذایی و خوراک دام استفاده می‌شود و غنی از ترکیبات فنولی می باشد. در این مطالعه استخراج عصاره شقاقل به کمک پیش تیمار فراصوت انجام شد. اثر سه متغیر مستقل شامل دما ( C˚80، 70 )، حلال(آب مقطر، اتانول، اتانول و متانول، اتانول و اسید کلریدریک) و روش استخراج (فراصوت و بدون فراصوت) بر روی متغیرهای وابسته (میزان ترکیبات فنولی کل، قدرت مهارکنندگی رادیکال آزاد و ویتامین ث) بررسی شد و شرایط بهینه استخراج برای هر سه متغیر وابسته به طور همزمان تعیین گردید. شرایط بهینه برای میزان ترکیبات فنولی کل (41/259 میلی گرم اسید گالیک در100میلی لیتر) ٬دمای C˚80 ، حلال اتانول و اسید کلریدریک و روش استخراج بدون فراصوت بود. بهینه قدرت مهارکنندگی رادیکال آزاد 453/63 درصد در دمای C˚80 ٬ حلال اتانول و اسید کلریدریک و روش استخراج فراصوت بود. نتایج نشان داد اختلاف معنی‌داری بین عصاره‌ها از نظر مقدار ویتامین ث وجود نداشت. پرونده مقاله

  • مقاله

    2 - The Effects of Nano Zinc Oxide Shape on Optical Characteristics of Tapioca Starch Films and In Vitro Escherichia coli Microbial Growth Kinetics
    Journal of Chemical Health Risks , شماره 1 , سال 13 , زمستان 2023
    This study aimed to investigate the effects of zinc oxide nanoparticle shape on the optical characteristics of tapioca starch films and the microbial growth kinetics of Escherichia coli. For this purpose, nanorods, nano-spheres, and nanoparticles of ZnO at 0.5, 1.0, and چکیده کامل
    This study aimed to investigate the effects of zinc oxide nanoparticle shape on the optical characteristics of tapioca starch films and the microbial growth kinetics of Escherichia coli. For this purpose, nanorods, nano-spheres, and nanoparticles of ZnO at 0.5, 1.0, and 2.0% levels were incorporated into the tapioca starch film solution by solvent casting method. The results showed that tapioca starch-based films were colorless, and by adding different morphology of ZnO nanoparticles and increasing nanoparticles concentrations, the lightness and transparency of the films decreased, and a*, b* and ΔE increased significantly (p<0.05). The bionanocomposite films containing nano-ZnO represented antibacterial activity against E. coli. Their action was directly related to their concentration. With increasing the nano-ZnO concentration, the antibacterial activity increased, and the microbial growth kinetics tended downward. The morphology of nano-ZnO had a remarkable effect on their antibacterial activity, so the highest activity was related to ZnO nano-spheres. پرونده مقاله