فهرس المقالات Akram Sharifi المقاله 1 - Chemical Composition and Antibacterial Activities of the Essential Oil and Extract of Cirsium Congestum 10.30495/jfbt.2022.67490.10292 M. Jalili A. Sharifi Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 24 , السنة 13 , زمستان 1402 المقاله 2 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار 20.1001.1.24234966.1398.11.4.10.6 10.30495/jfst.2019.545910 اکرم شریفی نسیم دیواندری مریم ایزی مریم ملکی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 11 , زمستان 1398