فهرس المقالات حجت کاراژیان المقاله 1 - بررسی تأثیر زمان خیساندن و جوانهزنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت چاودار به کمک روش سطح پاسخ 20.1001.1.24234966.1401.14.1.10.1 10.30495/jfst.2021.684127 عباس باشی حجت کاراژیان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 14 , بهار 1401 المقاله 2 - بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتیاکسیدانی و ماندگاری دونات بهناز انتظاری حجت کاراژیان اکرم شریفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1396 المقاله 3 - بررسی خصوصیات رئولوژیکی سس کچاپ حاوی عصاره هیدروکلوئیدی گیاه چوبک فاطمه حسینی طباطبایی حجت کاراژیان رضا کاراژیان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 9 , تابستان 1396 المقاله 4 - تأثیر پیش تیمار مایکروویو بر سینتیک انتقال جرم بادمجان(Solanum melongena L.) طی فرآیند سرخ کردن عمیق حجت کاراژیان نینا دلیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1395 المقاله 5 - بررسی برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شیره انگور در اثر افزودن عصاره چوبک و سفیده تخم مرغ به آن نازیلا اولادزاد حجت کاراژیان هومن بهمن پور نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1395