فهرس المقالات رضا کاراژیان المقاله 1 - بررسی خصوصیات رئولوژیکی سس کچاپ حاوی عصاره هیدروکلوئیدی گیاه چوبک فاطمه حسینی طباطبایی حجت کاراژیان رضا کاراژیان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 9 , تابستان 1396 المقاله 2 - معرفی مخلوطی بهینه از عصارههای مرزنجوش، فوفل و دارفلفل با بالاترین میزان فعالیت علیه بیان ژن انتروتوکسین های A و B استافیلوکوکوس اورئوس 10.30495/jfm.2022.1930957.1716 سیدجواد ندافی علی محمدی ثانی اسماعیل عطای صالحی رضا کاراژیان میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1401