فهرس المقالات آزاده قربانی حسن سرایی المقاله 1 - ارزیابیخواص آنتیاکسیدانی و ضد باکتریاییکلروفیل استخراجشده ازگیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) 20.1001.1.24234966.1402.15.1.10.8 10.30495/jfst.2020.1905277.1655 غلامرضا مهدی پور دامیری علی معتمدزادگان رضا صفری سید احمد شهیدی آزاده قربانی حسن سرایی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402 المقاله 2 - اثر پوشش ترکیبیکیتوزان– صمغچیا به همراه اسانس برگ بو بر ماندگاری فیله بلدرچینطیمدت زمان نگهداری در یخچال 10.30495/jfst.2021.1932309.1725 مطهره اسلامیان امیری محمد احمدی پیمان آریایی لیلا گلستان آزاده قربانی حسن سرایی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 61 , السنة 16 , پاییز 1403