فهرس المقالات لیلا گلستان المقاله 1 - Evaluation of the effect of corn starch film composed of Ag-TiO₂ nanocomposites and <i>Satureja khuzestanica </i>essential oi on the shelf-life of chicken fillet 10.30495/fh.2022.68439.1114 Neda Sallak Abbasali Motallebi Moghanjoughi Maryam Ataee Seyed Amir Ali Anvar Leila Golestan Food and Health , العدد 4 , السنة 5 , تابستان 2022 المقاله 2 - بررسی اثریخپوشانی با پوشش پولولان و عصاره برگ بو برماندگاری ماهیقزلآلای رنگینکمان نگهداریشده درفریزر 10.30495/jfst.2021.1931047.1722 اوریانا ضرابی محمد احمدی مسعود هدایتی فرد لیلا گلستان ایوب فرهادی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 59 , السنة 16 , بهار 1403 المقاله 3 - اثر پوشش ترکیبیکیتوزان– صمغچیا به همراه اسانس برگ بو بر ماندگاری فیله بلدرچینطیمدت زمان نگهداری در یخچال 10.30495/jfst.2021.1932309.1725 مطهره اسلامیان امیری محمد احمدی پیمان آریایی لیلا گلستان آزاده قربانی حسن سرایی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 61 , السنة 16 , پاییز 1403 المقاله 4 - Experimental investigation of Zein edible film effect containing nanoemulsion of anise (Pimpinella anisum L.) essential oil on the shelf life of Gouda cheese Zohreh Mashak Seyed Amirali Anvar Leila Golestan Hasti Mohammad Mehdi pour Shaghayegh Eftekharzadeh Kambiz Nabati Mina Hassanpour سمانه طیبی مقدم Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 31 , السنة 14 , پاییز 2024