List of Articles جواد حصاری Article 1 - تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیستفعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون 10.30495/jfh.2024.543643 L. Hoshyar J. Hesari Sodeif Azadmard-Damirchi M. Şengül Food Hygiene , Issue 1 , Year , Spring 2019 Article 2 - ارزیابیخواصآنتیاکسیدانی و ضدسرطانیپپتیدهایتخلیصشده از هیدرولیز آنزیمیدانهانگور 20.1001.1.24234966.1402.15.2.10.0 10.30495/jfst.2021.1911971.1677 Mahnaz Samadi Varedehsara Peyman Ariayi Javad Hesari Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2024 Article 3 - تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکوشیمیایی آب آلبالو 20.1001.1.24234966.1399.12.4.10.3 10.30495/jfst.2020.674595 لیلا هوشیار جواد حصاری صدیف آزاد مرد دمیرچی ممنونه شنگل Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026