فهرس المقالات جواد حصاری المقاله 1 - تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیستفعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون 10.30495/jfh.2024.543643 لیلا هوشیار جواد حصاری صدیف آزادمرد دمیر چی ممنونه شنگول بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1398 المقاله 2 - ارزیابیخواصآنتیاکسیدانی و ضدسرطانیپپتیدهایتخلیصشده از هیدرولیز آنزیمیدانهانگور 20.1001.1.24234966.1402.15.2.10.0 10.30495/jfst.2021.1911971.1677 مهناز صمدی وارده سرا پیمان آریایی جواد حصاری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402 المقاله 3 - تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکوشیمیایی آب آلبالو 20.1001.1.24234966.1399.12.4.10.3 10.30495/jfst.2020.674595 لیلا هوشیار جواد حصاری صدیف آزاد مرد دمیرچی ممنونه شنگل نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 12 , زمستان 1399