فهرس المقالات سهیل ریحانی پول المقاله 1 - مروری جامع بر ساختار، خواص و کاربرد رنگدانه فیکوسیانین 10.30495/jfh.2022.1965125.1370 رضا صفری سهیل ریحانی پول سکینه یگانه بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 12 , تابستان 1401 المقاله 2 - ارزیابی رابطه وزن مولکولی پپتیدهای زیستفعال حاصل از آبکافت آنزیمی سر و پوسته میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) با خواص ضدباکتریایی، آنتی اکسیدانی و عملکردی آن ها 10.30495/jfh.2022.1940567.1326 سهیل ریحانی پول سکینه یگانه رضا صفری بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1400 المقاله 3 - مقایسه و ارزیابیخواص عملکردی، ترکیب اسیدهایآمینه و شاخص شیمیایی پروتئینهایآبکافتی تولیدشده از منابع مختلف ضایعات (ماهی، مرغ و میگو) به روش آنزیمی 20.1001.1.24234966.1402.15.4.7.1 10.30495/jfst.2021.1936288.1739 سهیل ریحانی پول سکینه یگانه نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 15 , زمستان 1402