فهرس المقالات Sekineh Yeganeh المقاله 1 - مروری جامع بر ساختار، خواص و کاربرد رنگدانه فیکوسیانین 10.30495/jfh.2022.1965125.1370 رضا صفری سهیل ریحانی پول سکینه یگانه بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 12 , تابستان 1401 المقاله 2 - ارزیابی رابطه وزن مولکولی پپتیدهای زیستفعال حاصل از آبکافت آنزیمی سر و پوسته میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) با خواص ضدباکتریایی، آنتی اکسیدانی و عملکردی آن ها 10.30495/jfh.2022.1940567.1326 سهیل ریحانی پول سکینه یگانه رضا صفری بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1400 المقاله 3 - مقایسه و ارزیابیخواص عملکردی، ترکیب اسیدهایآمینه و شاخص شیمیایی پروتئینهایآبکافتی تولیدشده از منابع مختلف ضایعات (ماهی، مرغ و میگو) به روش آنزیمی 20.1001.1.24234966.1402.15.4.7.1 10.30495/jfst.2021.1936288.1739 سهیل ریحانی پول سکینه یگانه نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 15 , زمستان 1402 المقاله 4 - تأثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.)بر ماندگاری ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در یخچال 20.1001.1.24234966.1398.11.1.3.3 10.30495/jfst.2019.541221 سمیرا جدی سکینه یگانه سیدعلی جعقرپور محمود ناصری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1398 المقاله 5 - بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کمچرب 20.1001.1.24234966.1399.12.3.3.4 10.30495/jfst.2020.674131 راحله رضایی سکینه یگانه زینب رفتنی امیری رضا صفری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 12 , پاییز 1399