فهرس المقالات زینب رفتنی امیری المقاله 1 - تولید و بهینهسازی فرمولاسیون سس ازگیل با استفاده از شیره خرمالو به عنوان شیرینکننده با روش سطح پاسخ زینب رفتنی امیری سعید میرعرب رضی سپیده امیرآبادی سمیه رضایی ارمی تیمور محمدی عیسی فتح الهی علوم غذایی و تغذیه , العدد 55 , السنة 14 , تابستان 1396 المقاله 2 - تهیه ژله چای ترش کم کالری با ژلاتین پوست مرغ و استویا و بررسی خواص کیفی آن فاطمه یزدانی زینب رفتنی امیری هدی شهیری طبرستانی علوم غذایی و تغذیه , العدد 71 , السنة 18 , تابستان 1400 المقاله 3 - بررسی خصوصیات آنتیاکسیدانی اسانس پوست پرتقال (Citrus Sinesis) در پایدارسازی روغن سویا طی شرایط نگهداری بهاره دهقان رضا اسماعیل زاده کناری زینب رفتنی امیری علوم غذایی و تغذیه , العدد 63 , السنة 16 , تابستان 1398 المقاله 4 - تاثیر صمغهای بومی(کتیرا، فارسی و مرو) بر پایداری نوشیدنیپیناکولادا بر پایه آبپنیر و مقایسه آن با صمغ تجاری 10.30495/jfst.2022.1948714.1770 بهاره دهقان رضا اسماعیل زاده کناری زینب رفتنی امیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 16 , تابستان 1403 المقاله 5 - بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کمچرب 20.1001.1.24234966.1399.12.3.3.4 10.30495/jfst.2020.674131 راحله رضایی سکینه یگانه زینب رفتنی امیری رضا صفری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 12 , پاییز 1399