List of Articles زینب رفتنی امیری Article 1 - تولید و بهینهسازی فرمولاسیون سس ازگیل با استفاده از شیره خرمالو به عنوان شیرینکننده با روش سطح پاسخ Z. Raftani Amiri S. Mirarab Razi S. Amirabadi S. Rezaei Erami T. Mohammadi E. Fathollahi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 55 , Year , Autumn 2017 Article 2 - تهیه ژله چای ترش کم کالری با ژلاتین پوست مرغ و استویا و بررسی خواص کیفی آن F. Yazdani Z. Raftani Amiri H. Shahiri Tabarestani Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 71 , Year , Summer 2021 Article 3 - بررسی خصوصیات آنتیاکسیدانی اسانس پوست پرتقال (Citrus Sinesis) در پایدارسازی روغن سویا طی شرایط نگهداری B. Dehghan R. Esmaeilzadeh Kenari Z. Raftani Amiri Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 63 , Year , Autumn 2019 Article 4 - تاثیر صمغهای بومی(کتیرا، فارسی و مرو) بر پایداری نوشیدنیپیناکولادا بر پایه آبپنیر و مقایسه آن با صمغ تجاری 10.30495/jfst.2022.1948714.1770 Bahareh Dehghan Reza Esmaeil Zadeh Kenari Zeinab Raftani Amiri Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 1403 Article 5 - بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کمچرب 20.1001.1.24234966.1399.12.3.3.4 10.30495/jfst.2020.674131 راحله رضایی سکینه یگانه زینب رفتنی امیری رضا صفری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026