List of Articles Sekineh Yeganeh Article 1 - مروری جامع بر ساختار، خواص و کاربرد رنگدانه فیکوسیانین 10.30495/jfh.2022.1965125.1370 R. Safari S. Reyhani Poul Sakineh Yeganeh Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2022 Article 2 - ارزیابی رابطه وزن مولکولی پپتیدهای زیستفعال حاصل از آبکافت آنزیمی سر و پوسته میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) با خواص ضدباکتریایی، آنتی اکسیدانی و عملکردی آن ها 10.30495/jfh.2022.1940567.1326 S. Reyhani Poul S. Yeganeh R. Safari Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2021 Article 3 - مقایسه و ارزیابیخواص عملکردی، ترکیب اسیدهایآمینه و شاخص شیمیایی پروتئینهایآبکافتی تولیدشده از منابع مختلف ضایعات (ماهی، مرغ و میگو) به روش آنزیمی 20.1001.1.24234966.1402.15.4.7.1 10.30495/jfst.2021.1936288.1739 Sohey Reyhani Poul Sakineh Yeganeh Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1402 Article 4 - تأثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.)بر ماندگاری ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در یخچال 20.1001.1.24234966.1398.11.1.3.3 10.30495/jfst.2019.541221 سمیرا جدی سکینه یگانه سیدعلی جعقرپور محمود ناصری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 5 - بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کمچرب 20.1001.1.24234966.1399.12.3.3.4 10.30495/jfst.2020.674131 راحله رضایی سکینه یگانه زینب رفتنی امیری رضا صفری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026