Effect of Native Gums (Tragacanth, Persian and Sage Seed) on the Stability of whey-Based Pina Colada Beverage and its Comparison with Commercial Gum
Subject Areas :
Bahareh
Dehghan
1
(دانش آموخته دکتری،گروه علوم و صنایعغذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابعطبیعیساری، ساری، ایران.)
Reza
Esmaeil Zadeh Kenari
2
(استاد، گروه علوم و صنایعغذایی، دانشگاه علومکشاورزی و منابع طبیعیساری، ساری، ایران.)
Zeinab
Raftani Amiri
3
(استاد، گروه علوم و صنایعغذایی، دانشگاه علومکشاورزی و منابع طبیعیساری، ساری، ایران.)
Keywords:
Abstract :
evaluation of a novel synbiotic okara beverage. Food Chemistry, 340: 127793.
_||_