فهرس المقالات هدی شهیری طبرستانی المقاله 1 - تهیه ژله چای ترش کم کالری با ژلاتین پوست مرغ و استویا و بررسی خواص کیفی آن فاطمه یزدانی زینب رفتنی امیری هدی شهیری طبرستانی علوم غذایی و تغذیه , العدد 71 , السنة 18 , تابستان 1400 المقاله 2 - اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی 20.1001.1.24234966.1402.15.3.8.0 10.30495/jfst.2021.1922237.1698 معصومه الوند علیرضا صادقی ماهونک محمد قربانی هدی شهیری طبرستانی شیما کاوه نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 15 , پاییز 1402 المقاله 3 - تولید پروتئین هیدرولیزشده قارچ خوراکی با استفاده از آنزیمآلکالاز: بررسی تاثیر زمان هیدرولیز و غلظت پروتئین هیدرولیزشده بر قابلیت آنتیاکسیدانی آن 10.30495/jfst.2022.1956962.1791 آیسان ایزانلو علیرضا صادقی ماهونک هدی شهیری طبرستانی شیما کاوه نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 61 , السنة 16 , پاییز 1403 المقاله 4 - ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدقارچی مخمر منتخب جدا شده از برنج سیاه تخمیر شده 10.30495/jfm.2022.1946146.1749 فاطمه جعفری کوشکقاضی علیرضا صادقی مهران اعلمی هدی شهیری طبرستانی دل آسا رحیمی گلوگاهی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1402