فهرس المقالات آیسان ایزانلو المقاله 1 - تاثیر نوع پیشتیمار و آنزیم بر قابلیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده قارچخوراکی (Agaricus bisporus) 10.30495/jftn.2023.69244.11218 آیسان ایزانلو علیرضا صادقی ماهونک علوم غذایی و تغذیه , العدد 79 , السنة 20 , تابستان 1402 المقاله 2 - تولید پروتئین هیدرولیزشده قارچ خوراکی با استفاده از آنزیمآلکالاز: بررسی تاثیر زمان هیدرولیز و غلظت پروتئین هیدرولیزشده بر قابلیت آنتیاکسیدانی آن 10.30495/jfst.2022.1956962.1791 آیسان ایزانلو علیرضا صادقی ماهونک هدی شهیری طبرستانی شیما کاوه نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 3 , السنة 16 , پاییز 1403