فهرس المقالات علیرضا صادقی ماهونک المقاله 1 - تاثیر نوع پیشتیمار و آنزیم بر قابلیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده قارچخوراکی (Agaricus bisporus) 10.30495/jftn.2023.69244.11218 آیسان ایزانلو علیرضا صادقی ماهونک علوم غذایی و تغذیه , العدد 79 , السنة 20 , تابستان 1402 المقاله 2 - بهینه سازی شرایط سرخ کردن فیلههای مرغ با استفاده از هوای داغ به روش سطح پاسخ 10.30495/jftn.2023.74830.11272 فاطمه کشاورزیان حبیب اله میرزایی محمود سلطانی فیروز علیرضا صادقی ماهونک مجید خانعلی حسینعلی تاش شمس آبادی علوم غذایی و تغذیه , العدد 81 , السنة 21 , زمستان 1402 المقاله 3 - کاربرد شتشوی اتانولی ضایعات گوجه فرنگی، آنزیم پکتیناز، و صابونی کردن اولئورزین در افزایش خلوص لیکوپن آزاده رنجبر ندامانی یحیی مقصودلو محمد قربانی علیرضا صادقی ماهونک علوم غذایی و تغذیه , العدد 63 , السنة 16 , تابستان 1398