فهرس المقالات yahya Maghsoudlou المقاله 1 - کاربرد شتشوی اتانولی ضایعات گوجه فرنگی، آنزیم پکتیناز، و صابونی کردن اولئورزین در افزایش خلوص لیکوپن آزاده رنجبر ندامانی یحیی مقصودلو محمد قربانی علیرضا صادقی ماهونک علوم غذایی و تغذیه , العدد 63 , السنة 16 , تابستان 1398 المقاله 2 - بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی علی اکبر کشاورز هدایتی مهران اعلمی علی معتمد زادگان یحیی مقصودلو محمد قربانی سهیل امیری علوم غذایی و تغذیه , العدد 41 , السنة 11 , زمستان 1392