فهرس المقالات علی متعمدزادگان المقاله 1 - بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی علی اکبر کشاورز هدایتی مهران اعلمی علی معتمد زادگان یحیی مقصودلو محمد قربانی سهیل امیری علوم غذایی و تغذیه , العدد 41 , السنة 11 , زمستان 1392 المقاله 2 - مدلسازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ سید احمد شهیدی محبت محبی علی معتمدزادگان امان محمد ضیائی فر جواد ابوالفضلی اصفهانی سید علی مرتضوی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1396 المقاله 3 - بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ 20.1001.1.24234966.1399.12.3.6.7 10.30495/jfst.2020.674252 سعید میرعرب رضی علی معتمدزادگان سید احمد شهیدی علی رشیدی نژاد نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 12 , پاییز 1399