فهرس المقالات محمود ناصری المقاله 1 - ریاضت؛ اقسام، درجات و مراتب آن محمود ناصری علی احمدپور عرفان اسلامی , العدد 4 , السنة 13 , پاییز 1395 المقاله 2 - تأثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.)بر ماندگاری ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در یخچال 20.1001.1.24234966.1398.11.1.3.3 10.30495/jfst.2019.541221 سمیرا جدی سکینه یگانه سیدعلی جعقرپور محمود ناصری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1398