فهرس المقالات shabnam haghighat khajavi المقاله 1 - ارزیابی کیفی بستنی حاوی عصاره گیاه به لیمو (Lippia citriodora) 20.1001.1.24234966.1400.13.1.11.5 10.30495/jfst.2021.680637 فاطمه علی محمدی َشبنم حقیقت خواجوی رضا صفری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 13 , بهار 1400 المقاله 2 - بررسی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه ماهی سفید(Rutilus kutum) با آنزیمهای آلکالاز و تریپسین 20.1001.1.24234966.1401.14.4.9.6 10.30495/jfst.2021.684164 مریم نوروزی چاکلی شبنم حقیقت خواجوی رضا صفری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 14 , زمستان 1401