فهرست مقالات shabnam haghighat khajavi مقاله 1 - ارزیابی کیفی بستنی حاوی عصاره گیاه به لیمو (Lippia citriodora) 20.1001.1.24234966.1400.13.1.11.5 10.30495/jfst.2021.680637 فاطمه علی محمدی َشبنم حقیقت خواجوی رضا صفری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 13 , بهار 1400 مقاله 2 - بررسی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه ماهی سفید(Rutilus kutum) با آنزیمهای آلکالاز و تریپسین 20.1001.1.24234966.1401.14.4.9.6 10.30495/jfst.2021.684164 مریم نوروزی چاکلی شبنم حقیقت خواجوی رضا صفری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 14 , زمستان 1401