فهرس المقالات Seyed Ali Mortazavi المقاله 1 - تشخیصروغن پالم در فرمولاسیون ماست با روشDNA بارکدگذاری به وسیله Real-time PCR 10.30495/jfst.2021.1935354.1736 محمد دولت آبادی سید علی مرتضوی حسن روان سالار محمد رضا سعیدی اصل احمد پدرام نیا نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 16 , بهار 1403 المقاله 2 - بررسی اثر افزودن صمغ های دانه ریحان و زانتان و تیمار فراصوت بر میزان جذب روغن و خواص کیفی ناگت مرغ سید علی مرتضوی سپیده یوسف زاده ثانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1396