Identification of Palm Oil in the Formulation of Yogurt by DNA- barcoding UsingReal – time PCR
Subject Areas :
Mohammad
Dowlat Abadi
1
(گروه علوم و صنایع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران.)
Seyyed Ali
Mortazavi
2
(استاد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران.)
Hasan
Ravansalar
3
(گروه میکروبیولوژی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، سبزوار، ایران.)
Mohammad Reza
Saeidi Asl
4
(گروه علوم و صنایع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران.)
Ahmad
Pedram Nia
5
(گروه علوم و صنایع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران.)
Keywords:
Abstract :
methods coupled with chemometric tools for the determination of the quality and identity of dairy products. Food Chemistry, 102:621-640.
_||_