Physicochemical and Sensory Evaluation of low-fat Probiotic Yogurt Containing Corn Starch and Ferulago Angulata (Chevil) Extract
Subject Areas :
Abdolreza Aghajani
1
(گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک، واحد قزوین، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ایران)
Farhad Mirzaei
2
(محقق ارشد مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور، کرج، ایران)
Mahdi Kermani
3
(کارشناس عالی مراقبتهای سلامت، اداره سلامت و تندرستی، آموزش و پرورش قم، قم، ایران..)
Mohammad Reza Saeidi Asl
4
(گروه علوم و صنایع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران.)
Ahmad Pedram Nia
5
(گروه علوم و صنایع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران.)
Keywords:
Abstract :
production. Lucrari Stiintifice, 52: 604-609.
Agriculture Science Technology, 10:147-155.
_||_