فهرست مقالات علیرضا صادقی ماهونک مقاله 1 - ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر 10.30495/jfh.2020.671043 فهیمه حاجی نیا علیرضا صادقی علیرضا صادقی ماهونک مرتضی خمیری یحیی مقصودلو علی مویدی بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 10 , بهار 1399 مقاله 2 - مطالعه تغییرات فیتوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره برگ گیاه.Stevia rebaudiana Bertoni آبیاری شده با آب شور مغناطیس در استان گلستان 20.1001.1.23223235.1395.4.2.6.0 مادح احمدی عظیم قاسم نژاد علیرضا صادقی ماهونک عباس رضایی اصل اکوفیتوشیمی گیاهان دارویی , شماره 2 , سال 4 , تابستان 1395 مقاله 3 - اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت خشایار سرابندی علیرضا صادقی ماهونک مریم محمدی زهرا اکبربگلو نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 10 , تابستان 1397 مقاله 4 - ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین احمد پدرام نیا علی مرتضوی علیرضا صادقی ماهونک امیرحسین الهامی راد محمد آرمین نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 10 , پاییز 1397 مقاله 5 - غنیسازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگیهای کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری 20.1001.1.24234966.1401.14.3.8.3 10.30495/jfst.2021.684150 شیما کاوه علیرضا صادقی ماهونک مجتبی رئیسی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 14 , پاییز 1401 مقاله 6 - اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی 20.1001.1.24234966.1402.15.3.8.0 10.30495/jfst.2021.1922237.1698 معصومه الوند علیرضا صادقی ماهونک محمد قربانی هدی شهیری طبرستانی شیما کاوه نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 15 , پاییز 1402 مقاله 7 - بهینهسازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش ریزکپسولهای حاوی کورکومین با استفاده از صمغ مصطکی 10.30495/jfst.2023.1974806.1839 احسان فیضی کریم آبادی علیرضا صادقی ماهونک محمد قربانی هدی شهیری طبرستانی زهرا عطایی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , مقالات زودآیند مقاله 8 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنیسازی شده با ژل آلوئهورا 20.1001.1.24234966.1400.13.1.5.9 10.30495/jfst.2021.680199 زینب گرایلی علیرضا صادقی ماهونک شیما کاوه نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 13 , بهار 1400 مقاله 9 - بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ احمد پدرام نیا سید علی مرتضوی علیرضا صادقی ماهونک امیرحسین الهامی راد محمد آرمین نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 9 , زمستان 1396 مقاله 10 - بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو الهام نورمحمدی علیرضا صادقی ماهونک دینا شهرام پور مرتضی خمیری میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 4 , تابستان 1396