فهرست مقالات محمد قربانی مقاله 1 - مقایسهی ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین 20.1001.1.24234966.1398.11.4.7.3 10.30495/jfst.2019.545907 شیما کاوه علیرضا صادقی ماهونک محمد قربانی خشایار سرابندی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 11 , زمستان 1398 مقاله 2 - طراحی و بررسی ویژگیهای فیزیکی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین 20.1001.1.24234966.1398.11.3.2.6 10.30495/jfst.2019.544962 منصوره سلیمانی فرد علیرضا صادقی محمد قربانی روح الله حیدری خسرو عزیزی اصغر سپه وند سید پیمان هاشمی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 11 , پاییز 1398 مقاله 3 - اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی 20.1001.1.24234966.1402.15.3.8.0 10.30495/jfst.2021.1922237.1698 معصومه الوند علیرضا صادقی ماهونک محمد قربانی هدی شهیری طبرستانی شیما کاوه نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 15 , پاییز 1402 مقاله 4 - بهینهسازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش ریزکپسولهای حاوی کورکومین با استفاده از صمغ مصطکی 10.30495/jfst.2023.1974806.1839 احسان فیضی کریم آبادی علیرضا صادقی ماهونک محمد قربانی هدی شهیری طبرستانی زهرا عطایی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 62 , سال 16 , زمستان 1403