List of Articles محمد قربانی Article 1 - مقایسهی ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین 20.1001.1.24234966.1398.11.4.7.3 10.30495/jfst.2019.545907 شیما کاوه علیرضا صادقی ماهونک محمد قربانی خشایار سرابندی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 2 - طراحی و بررسی ویژگیهای فیزیکی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین 20.1001.1.24234966.1398.11.3.2.6 10.30495/jfst.2019.544962 منصوره سلیمانی فرد علیرضا صادقی محمد قربانی روح الله حیدری خسرو عزیزی اصغر سپه وند سید پیمان هاشمی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 3 - اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی 20.1001.1.24234966.1402.15.3.8.0 10.30495/jfst.2021.1922237.1698 Masoomeh Alvand Alireza Sadeghi Mahoonak Mohammad Ghorbani Hoda Shahiri Tabarestani Shima Kaveh Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 1402 Article 4 - بهینهسازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش ریزکپسولهای حاوی کورکومین با استفاده از صمغ مصطکی 10.30495/jfst.2023.1974806.1839 Ehsan Fayzi Karim Abadi Alireza Sadeghi Mahoonak Mohammad Ghorbani Hoda Shahiri Tabarestani Zahra Atae Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles