List of Articles شیما کاوه Article 1 - مقایسهی ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین 20.1001.1.24234966.1398.11.4.7.3 10.30495/jfst.2019.545907 شیما کاوه علیرضا صادقی ماهونک محمد قربانی خشایار سرابندی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 2 - غنیسازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگیهای کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری 20.1001.1.24234966.1401.14.3.8.3 10.30495/jfst.2021.684150 Shima Kaveh Alireza Sadeghi Mahoonak Mojtaba Raeisi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 3 - اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی 20.1001.1.24234966.1402.15.3.8.0 10.30495/jfst.2021.1922237.1698 Masoomeh Alvand Alireza Sadeghi Mahoonak Mohammad Ghorbani Hoda Shahiri Tabarestani Shima Kaveh Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 1402 Article 4 - تولید پروتئین هیدرولیزشده قارچ خوراکی با استفاده از آنزیمآلکالاز: بررسی تاثیر زمان هیدرولیز و غلظت پروتئین هیدرولیزشده بر قابلیت آنتیاکسیدانی آن 10.30495/jfst.2022.1956962.1791 Isan Izanloo Alireza Sadeghi Mahoonak Hoda Shahiri Taberestani Shima Kaveh Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 3 , Year , Autumn 2024 Article 5 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنیسازی شده با ژل آلوئهورا 20.1001.1.24234966.1400.13.1.5.9 10.30495/jfst.2021.680199 زینب گرایلی علیرضا صادقی ماهونک شیما کاوه Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026