List of Articles مرتضی خمیری Article 1 - بررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگیهای ارگانولپتیکی مغز پسته Yahya Maghsoudlou Atefeh Maghsoudlo Morteza Khomeiri Mohammad Ghorbani Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 41 , Year , Winter 2014 Article 2 - استخراج عصاره پوسته گردو واریته شهمیرزادی و تاثیر حلال و روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره حاصله S. Rezai Erami S.M. Jafari M. Khamiri H. Bayat Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 47 , Year , Autumn 2015 Article 3 - بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر 10.30495/jfh.2020.670898 A. Nasrollahzadeh M. Khomeiri A. Sadeghi M. Mahmoudi M. Ebrahimi Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2020 Article 4 - قابلیت تخمیر و فعالیت پروتئولیتیکی لاکتیک اسید باکتریها در شیر و مقایسه فعالیت ضدقارچی لاکتیک اسید باکتریها در شیر پس چرخ و MRS مایع 20.1001.1.24234966.1400.13.3.3.1 10.30495/jfst.2021.680652 مرتضی خمیری ماندانا محمودی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 5 - بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو Elham Nor Mohamadi Alireza Sadeghi Mahonaki Donya Shahrampoor Morteza Khamiri Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2017 Article 6 - شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد Atena Sarani علیرضا صادقی Morteza Khomeiri Yahya Maghsoudlou Ali Moayedi Maryam Ebrahimi Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Autumn 2019 Article 7 - ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و تنوع درون گونهای سویههای Lactobacillus plantarum جدا شده از موادغذایی مختلف با روش RAPD-PCR 10.30495/jfm.2021.683635 dina shahrampour morteza khomeiri mahbobeh kashiri seyed mohhamad ali Razavi Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Winter 2021