فهرست مقالات مهران اعلمی مقاله 1 - بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی علی اکبر کشاورز هدایتی مهران اعلمی علی معتمد زادگان یحیی مقصودلو محمد قربانی سهیل امیری علوم غذایی و تغذیه , شماره 41 , سال 11 , زمستان 1392 مقاله 2 - تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگیهای تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم مهدی قره خانی مهران اعلمی محمد امین حجازی یحیی مقصودلو مرتضی خمیری گودرز نجفیان بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 6 , زمستان 1395 مقاله 3 - تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر ویژگیهای فیزیکی، عملکردی و بازده تولید پودر آب ماست 20.1001.1.24234966.1401.14.2.7.0 10.30495/jfst.2020.1867058.1509 مهران اعلمی مجید شیرمحمدی یحیی مقصودلو مرتضی خمیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 14 , تابستان 1401 مقاله 4 - تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ سید حسین حسینی قابوس سید مهدی سیدین اردبیلی مهدی کاشانی نژاد غلامحسن اسدی مهران اعلمی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 8 , تابستان 1395 مقاله 5 - ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدقارچی مخمر منتخب جدا شده از برنج سیاه تخمیر شده 10.30495/jfm.2022.1946146.1749 فاطمه جعفری کوشکقاضی علیرضا صادقی مهران اعلمی هدی شهیری طبرستانی دل آسا رحیمی گلوگاهی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 10 , بهار 1402