فهرس المقالات خشایار سرابندی المقاله 1 - اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت خشایار سرابندی علیرضا صادقی ماهونک مریم محمدی زهرا اکبربگلو نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1397 المقاله 2 - مقایسهی ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین 20.1001.1.24234966.1398.11.4.7.3 10.30495/jfst.2019.545907 شیما کاوه علیرضا صادقی ماهونک محمد قربانی خشایار سرابندی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 11 , زمستان 1398