فهرس المقالات اورنگ عیوض زاده المقاله 1 - اثراتمسفر اصلاح شده ، اسانس میخک هندی( Syzygium Aromaticum L.) و پاکتهای انعطافپذیر بر خصوصیات میکروبی و حسی فلفل قرمز 20.1001.1.27833410.1400.1.3.6.8 10.30495/qafj.2022.1944238.1016 نازنین زند اورنگ عیوض زاده رضا صدیقی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 5 , السنة 1 , زمستان 1400 المقاله 2 - تأثیر تغییرات pH و نمک های کلسیم و منیزیم بر رفتار رئولوژیک صمغ ژلان سینوش همت زاده دستگردی محمد حجت الاسلامی اورنگ عیوض زاده نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1396 المقاله 3 - بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی و جلبک اسپرولینا پلاتنسیس 20.1001.1.24234966.1401.14.4.10.7 10.30495/jfst.2021.684163 پگاه جلالوند علیرضا شهاب لواسانی اورنگ عیوض زاده نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 14 , زمستان 1401 المقاله 4 - ارزیابیخواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی گوشت تازه بوقلمون حاویلاکتات سدیم نگهداریشده در انواع پاکتهایچندلایه و اتمسفراصلاح شده 10.30495/jfst.2022.1947794.1769 نازنین زند اورنگ عیوض زاده فرناز کلانتری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 16 , تابستان 1403 المقاله 5 - ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین منا قربانخانی اورنگ عیوض زاده اسماعیل عطای صالحی مهدی جلالی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 7 , زمستان 1394