List of Articles اورنگ عیوض زاده Article 1 - اثراتمسفر اصلاح شده ، اسانس میخک هندی( Syzygium Aromaticum L.) و پاکتهای انعطافپذیر بر خصوصیات میکروبی و حسی فلفل قرمز 20.1001.1.27833410.1400.1.3.6.8 10.30495/qafj.2022.1944238.1016 Nazanin Zand Orang Eyvaz Zade Reza Sedighi Journal of Quality and Durability of Agricultural Products and Food Stuffs , Issue 5 , Year , Winter 2022 Article 2 - تأثیر تغییرات pH و نمک های کلسیم و منیزیم بر رفتار رئولوژیک صمغ ژلان سینوش همت زاده دستگردی محمد حجت الاسلامی اورنگ عیوض زاده Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1396 Article 3 - بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی و جلبک اسپرولینا پلاتنسیس 20.1001.1.24234966.1401.14.4.10.7 10.30495/jfst.2021.684163 Pegah Jalalvand Alireza Shahab Lavasani Orang Eyvaz Zadeh Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 4 - ارزیابیخواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی گوشت تازه بوقلمون حاویلاکتات سدیم نگهداریشده در انواع پاکتهایچندلایه و اتمسفراصلاح شده 10.30495/jfst.2022.1947794.1769 Nazanin Zand Orang Eyvaz Zadeh Farnaz Kalantari Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 1403 Article 5 - ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین منا قربانخانی اورنگ عیوض زاده اسماعیل عطای صالحی مهدی جلالی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1394