List of Articles نازنین زند Article 1 - ارزیابی جمعیت میکروبی و خواص کیفی گوشت گوساله تازه بستهبندی شده ، تحت اتمسفر اصلاح شده و اسانسهای زرماری و زیره 10.30495/jftn.2022.64281.11165 Maryam Azhdar Nazanin Zand Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 75 , Year , Autumn 2023 Article 2 - مقایسه شاخصهای رشد باکتریهای هوازی و بیهوازی و خواص حسی گوشت مرغ تازه چرخ شده نگهداری شده در انواع بستهبندی اتمسفر اصلاح شده و اسانس رزماری 20.1001.1.22518851.1400.17.1.11.2 10.30495/jvm.2022.1934595.1179 نازنین زند مهناز هاشمی روان صدرا صالح نشریه علمی میکروبیولوژی دامپزشکی , Issue 1 , Year , Winter 1400 Article 3 - اثر بستهبندی با اتمسفر اصلاحشده و اسانسهای دارچین و زنجبیل بر رشد میکروبی و خواص ارگانولپتیکی پیراشکی کرمدار Nazanin Zand Mohammad Reza Eshaghi Hiva Abolghasem Applied Biology , Issue 5 , Year , Summer 2021 Article 4 - اثراتمسفر اصلاح شده ، اسانس میخک هندی( Syzygium Aromaticum L.) و پاکتهای انعطافپذیر بر خصوصیات میکروبی و حسی فلفل قرمز 20.1001.1.27833410.1400.1.3.6.8 10.30495/qafj.2022.1944238.1016 Nazanin Zand Orang Eyvaz Zade Reza Sedighi Journal of Quality and Durability of Agricultural Products and Food Stuffs , Issue 5 , Year , Winter 2022 Article 5 - اثر بستهبندی اتمسفر اصلاح شده و پوششهای انعطافپذیر چند لایه بر رشد باکتریهای هوازی و بیهوازی و خواص حسی گوجه گیلاسی 20.1001.1.17354226.1398.14.2.2.3 Nazanin Zand Ahmad Zaki leila nateghi Iranian Journal of Biological Sciences , Issue 2 , Year , Autumn 2019 Article 6 - اثر بستهبندی اتمسفر اصلاح شده و لفافهای انعطافپذیر بر جمعیت میکروبی پنیر لیقوان 20.1001.1.17354226.1399.15.2.3.1 Nazanin Zand Donyaِ Mohammad Zaheri leyla nateghi Iranian Journal of Biological Sciences , Issue 2 , Year , Autumn 2020 Article 7 - اثر فیلم زیستتخریبپذیر بر پایه پلی وینیل استات/ ژلاتین حاوی اسانس گلپر بر افزایش زمان ماندگاری نان پیتا 10.30495/jfh.2021.1935286.1321 M. Salimkhaniyan L. Nateghi N. Zand Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2021 Article 8 - اثراتمسفراصلاح شده و اسانسهای زنجبیل و زیره برجمعیت میکروبی و خواصارگانولپتیکیکلوچه سنتی اهواز 20.1001.1.24234966.1402.15.4.8.2 10.30495/jfst.2021.1933783.1729 Madia Khosravia Bakhtiyari Nazanin Zand Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1402 Article 9 - ارزیابیخواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی گوشت تازه بوقلمون حاویلاکتات سدیم نگهداریشده در انواع پاکتهایچندلایه و اتمسفراصلاح شده 10.30495/jfst.2022.1947794.1769 Nazanin Zand Orang Eyvaz Zadeh Farnaz Kalantari Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 1403