• درباره سند
  • خدمات سند
    • نویسندگان
    • برای نویسندگان
    • سردبیر
    • برای سردبیران
    • داور
    • برای داوران
  • نشریات سند
  • درخواست سامانه
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • نازنین زند

    فهرست مقالات نازنین زند


  • مقاله

    1 - ارزیابی جمعیت میکروبی و خواص کیفی گوشت گوساله تازه بسته‌بندی شده ، تحت اتمسفر اصلاح شده و اسانس‌های زرماری و زیره
    10.30495/jftn.2022.64281.11165
    مریم اژدر نازنین زند
    علوم غذایی و تغذیه , شماره 75 , سال 19 , تابستان 1401

  • مقاله

    2 - مقایسه شاخص‌های رشد باکتری‌های هوازی و بی‌هوازی و خواص حسی گوشت مرغ تازه چرخ شده نگهداری شده در انواع بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و اسانس رزماری
    20.1001.1.22518851.1400.17.1.11.2
    10.30495/jvm.2022.1934595.1179
    نازنین زند مهناز هاشمی روان صدرا صالح
    میکروبیولوژی دامپزشکی , شماره 1 , سال 17 , زمستان 1400

  • مقاله

    3 - اثر بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده و اسانس‌های دارچین و زنجبیل بر رشد میکروبی و خواص ارگانولپتیکی پیراشکی کرمدار
    نازنین زند محمد رضا اسحاقی هیوا ابوالقاسم
    فصلنامه بیولوژی کاربردی , شماره 5 , سال 11 , زمستان 1400

  • مقاله

    4 - اثراتمسفر اصلاح شده ، اسانس میخک هندی( Syzygium Aromaticum L.) و پاکت‌های انعطاف‌پذیر بر خصوصیات میکروبی و حسی فلفل قرمز
    20.1001.1.27833410.1400.1.3.6.8
    10.30495/qafj.2022.1944238.1016
    نازنین زند اورنگ عیوض زاده رضا صدیقی
    کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 3 , سال 1 , زمستان 1400

  • مقاله

    5 - اثر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و پوشش‌های انعطاف‌پذیر چند لایه بر رشد باکتری‌های هوازی و بی‌هوازی و خواص حسی گوجه گیلاسی
    20.1001.1.17354226.1398.14.2.2.3
    نازنین زند احمد زکی لیلا ناطقی
    دانش زیستی ایران , شماره 2 , سال 14 , تابستان 1398

  • مقاله

    6 - اثر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و لفاف‌های انعطاف‌پذیر بر جمعیت میکروبی پنیر لیقوان
    20.1001.1.17354226.1399.15.2.3.1
    نازنین زند دنیا محمد ظاهری لیلا ناطقی
    دانش زیستی ایران , شماره 2 , سال 15 , تابستان 1399

  • مقاله

    7 - اثر فیلم‌ زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه پلی ‌وینیل‌‌ استات/ ژلاتین حاوی اسانس گلپر بر افزایش زمان ماندگاری نان پیتا
    10.30495/jfh.2021.1935286.1321
    مهسا سلیم خانیان لیلا ناطقی نازنین زند
    بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 11 , تابستان 1400

  • مقاله

    8 - اثر‌اتمسفر‌اصلاح شده و‌ اسانس‌های زنجبیل و زیره ‌بر‌جمعیت میکروبی و خواص‌ارگانولپتیکی‌کلوچه سنتی اهواز
    20.1001.1.24234966.1402.15.4.8.2
    10.30495/jfst.2021.1933783.1729
    مدیا خسروی بختیاری نازنین زند
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 58 , سال 15 , زمستان 1402

  • مقاله

    9 - ارزیابی‌خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی گوشت تازه بوقلمون ‌حاوی‌لاکتات سدیم نگهداری‌شده در انواع پاکت‌های‌چند‌لایه و اتمسفر‌اصلاح شده
    10.30495/jfst.2022.1947794.1769
    نازنین زند اورنگ عیوض زاده فرناز کلانتری
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 60 , سال 16 , تابستان 1403

  • مقاله

    10 - اثر پلاسمای سرد با گاز آرگون در افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
    https://doi.org/10.71516/qafj.2024.1186855
    مهدی پورهاشمی مهناز هاشمی روان نازنین زند علیرضا شهاب لواسانی
    کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 14 , سال 4 , پاییز 1403

سکوی نشر دانش


سند یا سکوی نشر دانش ،سامانه ای جهت مدیریت حوزه علمی و پژوهشی نشریات دانشگاه آزاد می باشد

پیوندهای سایت


  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • فهرست نشریات معتبر وزارت عتف
  • فهرست نشریات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

مراکز مرتبط


  • پایگاه دفتر مقام معظم رهبری
  • نهاد ریاست جمهوری
  • وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی
  • مرکز ارتباطات مردمی(سامد)

پشتیبانی


  • تلفن : 02122222222
  • ایمیل : journals@iau.ac.ir

صفحات رسمی



  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود