فهرست مقالات نازنین زند مقاله 1 - ارزیابی جمعیت میکروبی و خواص کیفی گوشت گوساله تازه بستهبندی شده ، تحت اتمسفر اصلاح شده و اسانسهای زرماری و زیره 10.30495/jftn.2022.64281.11165 مریم اژدر نازنین زند علوم غذایی و تغذیه , شماره 75 , سال 19 , تابستان 1401 مقاله 2 - مقایسه شاخصهای رشد باکتریهای هوازی و بیهوازی و خواص حسی گوشت مرغ تازه چرخ شده نگهداری شده در انواع بستهبندی اتمسفر اصلاح شده و اسانس رزماری 20.1001.1.22518851.1400.17.1.11.2 10.30495/jvm.2022.1934595.1179 نازنین زند مهناز هاشمی روان صدرا صالح میکروبیولوژی دامپزشکی , شماره 1 , سال 17 , زمستان 1400 مقاله 3 - اثر بستهبندی با اتمسفر اصلاحشده و اسانسهای دارچین و زنجبیل بر رشد میکروبی و خواص ارگانولپتیکی پیراشکی کرمدار نازنین زند محمد رضا اسحاقی هیوا ابوالقاسم فصلنامه بیولوژی کاربردی , شماره 5 , سال 11 , زمستان 1400 مقاله 4 - اثراتمسفر اصلاح شده ، اسانس میخک هندی( Syzygium Aromaticum L.) و پاکتهای انعطافپذیر بر خصوصیات میکروبی و حسی فلفل قرمز 20.1001.1.27833410.1400.1.3.6.8 10.30495/qafj.2022.1944238.1016 نازنین زند اورنگ عیوض زاده رضا صدیقی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 5 , سال 1 , زمستان 1400 مقاله 5 - اثر بستهبندی اتمسفر اصلاح شده و پوششهای انعطافپذیر چند لایه بر رشد باکتریهای هوازی و بیهوازی و خواص حسی گوجه گیلاسی 20.1001.1.17354226.1398.14.2.2.3 نازنین زند احمد زکی لیلا ناطقی دانش زیستی ایران , شماره 2 , سال 14 , تابستان 1398 مقاله 6 - اثر بستهبندی اتمسفر اصلاح شده و لفافهای انعطافپذیر بر جمعیت میکروبی پنیر لیقوان 20.1001.1.17354226.1399.15.2.3.1 نازنین زند دنیا محمد ظاهری لیلا ناطقی دانش زیستی ایران , شماره 2 , سال 15 , تابستان 1399 مقاله 7 - اثر فیلم زیستتخریبپذیر بر پایه پلی وینیل استات/ ژلاتین حاوی اسانس گلپر بر افزایش زمان ماندگاری نان پیتا 10.30495/jfh.2021.1935286.1321 مهسا سلیم خانیان لیلا ناطقی نازنین زند بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 11 , تابستان 1400 مقاله 8 - اثراتمسفراصلاح شده و اسانسهای زنجبیل و زیره برجمعیت میکروبی و خواصارگانولپتیکیکلوچه سنتی اهواز 20.1001.1.24234966.1402.15.4.8.2 10.30495/jfst.2021.1933783.1729 مدیا خسروی بختیاری نازنین زند نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 15 , زمستان 1402 مقاله 9 - ارزیابیخواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی گوشت تازه بوقلمون حاویلاکتات سدیم نگهداریشده در انواع پاکتهایچندلایه و اتمسفراصلاح شده 10.30495/jfst.2022.1947794.1769 نازنین زند اورنگ عیوض زاده فرناز کلانتری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 16 , تابستان 1403 مقاله 10 - اثر پلاسمای سرد با گاز آرگون در افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا تو سرخ مهدی پورهاشمی مهناز هاشمی روان نازنین زند علیرضا شهاب لواسانی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 14 , سال 4 , پاییز 1403