فهرست مقالات لیلا ناطق مقاله 1 - بررسی امکان جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره قارچ گانودرمالوسیدیوم و رنگدانه کارمین در فرمولاسیون مارتادلا 10.30495/jftn.2023.70300.11228 محمد مسجدی لیلا ناطقی فاطمه کاویان علوم غذایی و تغذیه , شماره 79 , سال 20 , تابستان 1402 مقاله 2 - تاثیر بستهبندی اتمسفر اصلاحشده با ترکیبات گازی مختلف بر خواص فیزیکوشیمیایی و ترکیبات مغذی قارچ دکمهای سفید 10.30495/jftn.2022.51192.11058 پیمان رجایی لیلا ناطقی فاطمه زارعی علوم غذایی و تغذیه , شماره 77 , سال 20 , زمستان 1401 مقاله 3 - تاثیر افزودن نوشیدنی کامبوچا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک شیر تخمیری 10.30495/jftn.2022.23849.10682 علیرضا شهاب لواسانی محدثه زندی لیلا ناطقی علوم غذایی و تغذیه , شماره 77 , سال 20 , زمستان 1401 مقاله 4 - بررسی اثر افزودن اینولین و میکروکریستالین سلولز در میزان جذب روغن، بافت و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ پریبیوتیک پریا عزیزی لیلا ناطقی علوم غذایی و تغذیه , شماره 69 , سال 18 , زمستان 1399 مقاله 5 - بهینهسازی شرایط استخراج پکتین از برگ گیاه آلوئهورا لیلا ناطقی علوم غذایی و تغذیه , شماره 72 , سال 18 , پاییز 1400 مقاله 6 - بررسی امکان تولید دوغ کمسدیم حاوی اسانس شوید و کلریدپتاسیم سمانه سمائی لیلا ناطقی شیلا برنجی علوم غذایی و تغذیه , شماره 70 , سال 18 , بهار 1400 مقاله 7 - بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی لیلا ناطقی امیر اهنگربهان عاطفه محمد قلی فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 1 , سال 2 , بهار 1401 مقاله 8 - مروری براستفاده از صمغها در تولید نانوکپسولهای بر پایه بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی فراسودمند علیرضا سعید گوهری لیلا ناطقی فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 2 , سال 3 , تابستان 1402 مقاله 9 - مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب روغن سالیکرنیا با واریتههای ایرانیکا، پرسیکا آخانی و پرسپلیتانا بهزاد رحمت زاده سیمین اسداللهی لیلا ناطقی فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 2 , سال 1 , تابستان 1400 مقاله 10 - پلاسمای سرد و کاربردهای آن در صنایع غذایی عاطفه علیایی شیلا برنجی زهره یحیایی سویانی لیلا ناطقی فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 4 , سال 2 , پاییز 1401 مقاله 11 - مروری براستفاده از صمغها در تولید نانوکپسولهای بر پایه بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی علیرضا سعیدگوهری لیلا ناطقی لادن رشیدی شیلا برنجی فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 5 , سال 2 , زمستان 1401 مقاله 12 - بررسی تاثیر استفاده از اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر میزان اسیدیته روغن کاملینا طی دوره نگهداری لیلا کیوانفر لیلا ناطقی لادن رشیدی رضوان پوراحمد حمید رشیدی نوده فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 5 , سال 1 , زمستان 1400 مقاله 13 - بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی لیلا ناطقی امیر آهنگر بهان عاطفه محمد قلی فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 5 , سال 1 , زمستان 1400 مقاله 14 - کاربرد پروتئینهای هیدرولیزشده آنزیمی حاصل از جلبکها جهت غنیسازی مواد غذایی سارا جعفری راد لیلا ناطقی معصومه مسلمی کیان پهلوان افشاری فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 5 , سال 1 , زمستان 1400 مقاله 15 - اثر فیلم زیستتخریبپذیر بر پایه پلی وینیل استات/ ژلاتین حاوی اسانس گلپر بر افزایش زمان ماندگاری نان پیتا 10.30495/jfh.2021.1935286.1321 مهسا سلیم خانیان لیلا ناطقی نازنین زند بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 11 , تابستان 1400 مقاله 16 - مقایسه اثر پاستوریزاسیون فراصوت و حرارتی بر میزان فنل کل و بار میکروبی آب آلبالو 10.30495/jfh.2022.1948677.1336 فاطمه نوری صفت لیلا ناطقی حامد زارعی بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 11 , زمستان 1400 مقاله 17 - مقایسه روش پاستوریزاسیون حرارتی و غیرحرارتی پلاسمایسرد بر ترکیبات زیستفعال و بارمیکروبی آبمیوه پرتقال توسرخ (Sanguinello L.) 10.30495/jfh.2022.1967486.1374 عاطفه علیایی شیلا برنجی لیلا ناطقی بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 12 , تابستان 1401 مقاله 18 - تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوسپاراکازئی و فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری 20.1001.1.24234966.1398.11.2.1.3 10.30495/jfst.2019.543715 لیلا ناطقی محبوبه سادات رسول علیرضا شهاب لواسانی سید حسین استیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 11 , تابستان 1398 مقاله 19 - تاثیر استفاده از صمغ دانه ریحان و زانتان بر خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر سفید کم چرب ایرانی 20.1001.1.24234966.1399.12.1.3.0 10.30495/jfst.2020.665332 لیلا ناطقی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 12 , بهار 1399 مقاله 20 - بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک 20.1001.1.24234966.1400.13.2.4.0 10.30495/jfst.2020.675791 سپیده قره یخه امیر حسین الهامی لیلا ناطقی کامبیز ورمیرا نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 13 , تابستان 1400 مقاله 21 - بررسی اثر جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره لوتئین و اسانس بنه در سوسیس40 درصد گوشتمرغ 20.1001.1.24234966.1402.15.3.3.5 10.30495/jfst.2021.1892973.1611 بهرام باقری محمد شکرزاده لیلا ناطقی علیرضا ملکی کهکی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 15 , پاییز 1402 مقاله 22 - بررسیامکانجایگزینینیتریتسدیم با رنگدانهیکروسین و اسانسپاپریکا در سوسیسهلندی70 درصدگوشتمرغ و ارزیابیخواص آنتیاکسیدانی، ضد میکروبی و حسی 20.1001.1.24234966.1402.15.2.7.7 10.30495/jfst.2021.1911292.1673 سپیده سلطانی لیلا ناطقی کیان پهلوان افشاری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 15 , بهار 1402 مقاله 23 - بررسی مهمترین متغییرهای موثر در فرایند صنعتی عصارهگیری گرم از مالت جو به روش برنامهریزی حرارتی محمد طاهری لیلا ناطقی علیرضا ملکی کهکی انوشه رحمانی فرهنگ سلیمانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1396 مقاله 24 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبیولوژیکی پنیر چدار پروبیوتیک طی دوره نگهداری لیلا ناطقی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 9 , تابستان 1396 مقاله 25 - تاثیر استفاده از هیدروکلوئید کربوکسی متیل سلولز و امولسیفایر دی استیل تارتاریک اسید بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری نان تست غنی شده با آرد لوبیاچیتی و نخود لیلا ناطقی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 9 , تابستان 1396 مقاله 26 - تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش 20.1001.1.24234966.1399.12.2.6.5 10.30495/jfst.2020.673986 زهرا سانکهن علیرضا شهاب لواسانی لیلا ناطقی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 12 , تابستان 1399 مقاله 27 - اثر کاربرد صمغ کتیرا و آلژینات سدیم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان بروتچن 20.1001.1.24234966.1400.13.3.7.5 10.30495/jfst.2021.685669 لیلا ناطقی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 13 , پاییز 1400 مقاله 28 - بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی مائده عبادی ملاباشی لیلا ناطقی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 10 , پاییز 1397 مقاله 29 - Evaluation of Oxidative Kinetics of Sunflower Oil Containing Green Tea Extract as a Natural Antioxidant under Rancimat Conditions Nadia Ahmadi Mehrdad Ghavami Ladan Rashidi Maryam Gharachorloo Leila Nateghi Food and Health , شماره 1 , سال 7 , بهار 2024