فهرست مقالات شیلا برنجی مقاله 1 - بهینه سازی فرمولاسیون بستنی سنتی ایرانی حاوی ریزجلبک اسپیرولینا با استفاده از روش سطح پاسخ فاطمه رسولی شیلا برنجی علیرضا شهاب لواسانی علوم غذایی و تغذیه , شماره 55 , سال 14 , تابستان 1396 مقاله 2 - بررسی امکان تولید دوغ کمسدیم حاوی اسانس شوید و کلریدپتاسیم سمانه سمائی لیلا ناطقی شیلا برنجی علوم غذایی و تغذیه , شماره 70 , سال 18 , بهار 1400 مقاله 3 - مقایسه روش پاستوریزاسیون حرارتی و غیرحرارتی پلاسمایسرد بر ترکیبات زیستفعال و بارمیکروبی آبمیوه پرتقال توسرخ (Sanguinello L.) 10.30495/jfh.2022.1967486.1374 عاطفه علیایی شیلا برنجی لیلا ناطقی بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 12 , تابستان 1401