فهرس المقالات شیلا برنجی المقاله 1 - بهینه سازی فرمولاسیون بستنی سنتی ایرانی حاوی ریزجلبک اسپیرولینا با استفاده از روش سطح پاسخ فاطمه رسولی شیلا برنجی علیرضا شهاب لواسانی علوم غذایی و تغذیه , العدد 55 , السنة 14 , تابستان 1396 المقاله 2 - بررسی امکان تولید دوغ کمسدیم حاوی اسانس شوید و کلریدپتاسیم سمانه سمائی لیلا ناطقی شیلا برنجی علوم غذایی و تغذیه , العدد 70 , السنة 18 , بهار 1400 المقاله 3 - مقایسه روش پاستوریزاسیون حرارتی و غیرحرارتی پلاسمایسرد بر ترکیبات زیستفعال و بارمیکروبی آبمیوه پرتقال توسرخ (Sanguinello L.) 10.30495/jfh.2022.1967486.1374 عاطفه علیایی شیلا برنجی لیلا ناطقی بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 12 , تابستان 1401