فهرس المقالات علیرضا شهاب لواسانی المقاله 1 - تاثیر افزودن نوشیدنی کامبوچا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک شیر تخمیری 10.30495/jftn.2022.23849.10682 علیرضا شهاب لواسانی محدثه زندی لیلا ناطقی علوم غذایی و تغذیه , العدد 77 , السنة 20 , زمستان 1401 المقاله 2 - بهینه سازی فرمولاسیون بستنی سنتی ایرانی حاوی ریزجلبک اسپیرولینا با استفاده از روش سطح پاسخ فاطمه رسولی شیلا برنجی علیرضا شهاب لواسانی علوم غذایی و تغذیه , العدد 55 , السنة 14 , تابستان 1396