List of Articles شیلا برنجی Article 1 - بهینه سازی فرمولاسیون بستنی سنتی ایرانی حاوی ریزجلبک اسپیرولینا با استفاده از روش سطح پاسخ F. Rasouli sh. Berenji A. Shahab Lavasani Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 55 , Year , Autumn 2017 Article 2 - بررسی امکان تولید دوغ کمسدیم حاوی اسانس شوید و کلریدپتاسیم S. Samaee L. Nateghi S. Berenjy Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 70 , Year , Spring 2021 Article 3 - مقایسه روش پاستوریزاسیون حرارتی و غیرحرارتی پلاسمایسرد بر ترکیبات زیستفعال و بارمیکروبی آبمیوه پرتقال توسرخ (Sanguinello L.) 10.30495/jfh.2022.1967486.1374 A. Olyaee Sh. Berenjy L. Nateghi Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2022