فهرست مقالات Rezvan pourahmad مقاله 1 - تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب انگور قرمز و عصاره مالت حسین رحیمیمجد مهناز هاشمی روان رضوان پوراحمد فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 1 , سال 1 , بهار 1400 مقاله 2 - بررسی خواص بیوشیمیایی پکتیناز میکروبی و طبقه بندی آن معصومه دلفانی رضوان پوراحمد فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 2 , سال 2 , تابستان 1401 مقاله 3 - امکان تولید و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه کنسانتره آب سیب و عصاره مالت عطیه ناصری مهناز هاشمی روان رضوان پوراحمد فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 2 , سال 1 , تابستان 1400 مقاله 4 - ویژگیها و کاربرد دوغ کره در صنایع غذایی مروا حسینی رضوان پوراحمد فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 5 , سال 2 , زمستان 1401 مقاله 5 - بررسی تاثیر استفاده از اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر میزان اسیدیته روغن کاملینا طی دوره نگهداری لیلا کیوانفر لیلا ناطقی لادن رشیدی رضوان پوراحمد حمید رشیدی نوده فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 5 , سال 1 , زمستان 1400 مقاله 6 - تولید کره کم کالری ماندانا زورمند رضوان پوراحمد فرآوری و ایمنی مواد غذایی , شماره 5 , سال 1 , زمستان 1400 مقاله 7 - اثر ضدباکتریایی عصاره سیر درگوشت بلدرچین 20.1001.1.17354226.1395.11.2.4.4 میلاد کربلایی آقامحسن مهناز هاشمی روان رضوان پوراحمد دانش زیستی ایران , شماره 2 , سال 11 , تابستان 1395