List of Articles Rezvan pourahmad Article 1 - تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب انگور قرمز و عصاره مالت Hosain Rahimi Majd Mahnaz Hashemiravan Rezvan Pourahmad Journal of Food Safety and Processing , Issue 1 , Year , Summer 2021 Article 2 - بررسی خواص بیوشیمیایی پکتیناز میکروبی و طبقه بندی آن Masoomeh Delfani Rezvan Pourahmad Journal of Food Safety and Processing , Issue 2 , Year , Autumn 2022 Article 3 - امکان تولید و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه کنسانتره آب سیب و عصاره مالت Atiyeh Nasseri Mahnaz Hashemiravan Rezvan Pourahmad Journal of Food Safety and Processing , Issue 2 , Year , Autumn 2021 Article 4 - ویژگیها و کاربرد دوغ کره در صنایع غذایی Morva Hosseiny Rezvan Pourahmad Journal of Food Safety and Processing , Issue 5 , Year , Winter 2023 Article 5 - بررسی تاثیر استفاده از اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر میزان اسیدیته روغن کاملینا طی دوره نگهداری leyla Keyvanfar leila Nateghi Ladan rashidi Rezvan Pourahmad Hamid Rashidi Nodeh Journal of Food Safety and Processing , Issue 5 , Year , Winter 2022 Article 6 - تولید کره کم کالری Mandana Zormand Rezvan Pourahmad Journal of Food Safety and Processing , Issue 5 , Year , Winter 2022 Article 7 - اثر ضدباکتریایی عصاره سیر درگوشت بلدرچین 20.1001.1.17354226.1395.11.2.4.4 milad karbalaei aghamosen mhnaz hashemiravan rezvan pourahmad Iranian Journal of Biological Sciences , Issue 2 , Year , Autumn 2016